mASTERCLASs Thais
Ben je toe aan iets anders dan de gebruikelijke grote stukken vlees op je Big Green Egg? Ontdek dan de smaakvolle wereld van de Thaise keuken met onze Masterclass Thais! In deze masterclass leer je authentieke Thaise gerechten bereiden, waarbij we je meenemen in de kunst van het combineren van frisse kruiden, specerijen en verrassende technieken. Van pittige curry’s tot gegrilde Thaise specialiteiten, je zult versteld staan hoe veelzijdig je Big Green Egg kan zijn!
Wat ga je doen?
In deze special ga je samen met Peter en Kany koken op een van de vele Big Green Eggs die wij klaar hebben staan. Kanyanat Chamwecha, of kortweg Kany, heeft in 2014 en 2015 gestudeerd aan de kookschool van het Koninklijk Paleis in Bangkok en is in het bezit van het Koninklijk certificaat voor de Thaise keuken.
Onder begeleiding van Kany leer je diverse Thaise kooktechnieken en bereidingen, allemaal op de Big Green Egg. We gaan aan de slag met het maken van boemboe’s, het snijden van ingrediënten en het wokken, maar ook grillen en zelfs frituren op een verantwoorde manier komen aan bod. Tijdens de masterclass bereiden we heerlijke Thaise gerechten zoals soepen, wokgerechten en gegrilde specialiteiten.
Wil jij deze authentieke technieken en recepten leren van een echte Thaise chef? Meld je dan snel aan!
Overige informatie
-
De workshop duurt zo lang als dat we nodig hebben! Aangezien er veel aan bod komt, en het een speciale editie is denken we misschien niet genoeg te hebben aan de normale tijd van 4 uur. Maar dat maakt niet uit, we gaan door tot we alles behandeld hebben!
-
5 Drankjes inbegrepen
-
Tijdens het boeken kunt u allergieën etc. doorgeven
-
Capaciteit: 20 personen
-
Prijs: €150,- p.p.
-
Deze workshop is een speciale editie! Dit betekent dat hij maar ÉÉN weekend gegeven gaat worden!
Boeken:
-
Selecteer het aantal personen en druk op Masterclass Thais
-
Vul je gegevens in en betaal via Mollie (iDeal)