May 28
A night to remember. Fresh cheesecake, figs, and pinot noir.
May 28
A night to remember. Fresh cheesecake, figs, and pinot noir.
Deze workshop is voor jou als je al weet hoe de Big Green Egg werkt, en wanneer je klaar bent om de volgende stap te nemen!
​
In deze workshop maken we gebruik van een aantal accessoires om heerlijke gerechten te maken!
Masterclass
Big Green EGG
Breng je Big Green Egg skills naar het volgende niveau toe
May 28
A night to remember. Fresh cheesecake, figs, and pinot noir.
May 28
A night to remember. Fresh cheesecake, figs, and pinot noir.
Deze workshop is voor jou als je al weet hoe de Big Green Egg werkt, en wanneer je klaar bent om de volgende stap te nemen!
​
In deze workshop maken we gebruik van een aantal accessoires om heerlijke gerechten te maken!
Masterclass
Big Green EGG
Breng je Big Green Egg skills naar het volgende niveau toe
Masterclass
May 28
A night to remember. Fresh cheesecake, figs, and pinot noir.
MASTERCLASS
Basis workshop
Iedereen was ooit een beginner! Leer hier de knepen van het vak Big Green Egg
Classic
Collection
Now on Sale
Basis workshop
Voor de startende Eggers
Basis workshop
Leer hoe je de Big Green Egg moet gebruiken!
Basis workshop
Heb je net een Big Green Egg gekocht, of ben je van plan om er misschien een te gaan kopen? Dan is dit de ideale Workshop voor jou! Onze ervaren koks leren je alles wat je moet weten om goed met de Big Green Egg aan de slag te kunnen.
Klik hieronder voor meer informatie over de workshop en om jouw plekje te reserveren!
Onze professionele chefs staan voor je klaar. Ontdek wat jouw Egg te bieden heeft.
Of je nu ervaren bent of een groentje, je leert altijd wat nieuws
MEAT the team
Gert-Jan
Mijn passie voor vuur en koken begon al vroeg. Na al sinds mijn jeugd buiten te hebben gekookt boven kampvuren en op de meest primitieve barbecue’s is de BBQrevolutie ontstaan. Voedsel bereiden op een rooster zonder achtergrond als kok en dus met een andere kijk op smaak.
Wat dus hobby was is uitgegroeid tot fulltime barbecuen, wekelijks workshops op de Big Green Egg, demonstraties en catering. Mooie grote en kleine stukken vlees, vis en groenten bereiden wij op een zo puur mogelijke manier waarbij de smaak van het product de hoofdrol heeft.
Peter
Peter, gek op koken en met name op de BGE, gebruikt meer de BGE dan zijn gasfornuis en is een echt buitenmens.
Houd niet van recepten koken maar is meer vanuit de losse pols koken, waar dan weer leuke gerechten uit voortkomen.
Vanaf 2011 het echte BBQen ontdekt en hier eigenlijk zijn leven van gemaakt, zijn BGE's zijn eigenlijk niet meer weg te denken.
Vind het leuk om dingen uit te vogelen zowel op kookgebied maar ook op het technische vlak en kan uren naast zijn BGE zitten om te analyseren.
Naast het koken op de BGE is kennis delen ook iets wat heel belangrijk is en dat doe ik dan ook erg graag.
Voor beginners:
May 28
A night to remember. Fresh cheesecake, figs, and pinot noir.
May 28
A night to remember. Fresh cheesecake, figs, and pinot noir.
Basis Workshop
Elke expert was ooit een beginner.
In deze workshop leren we je de kneepjes van het vak met gerechten waar je je vingers bij aflikt.
Basis workshop
Heb je net een Big Green Egg gekocht, of ben je van plan om er misschien een te gaan kopen? Dan is dit de ideale Workshop voor jou! Onze ervaren koks leren je alles wat je moet weten om goed met de Big Green Egg aan de slag te kunnen.
Basis workshop
Basis workshop
Leer hoe je de Big Green Egg moet gebruiken!
MASTERCLASSes:
May 28
A night to remember. Fresh cheesecake, figs, and pinot noir.
May 28
A night to remember. Fresh cheesecake, figs, and pinot noir.
MASTERCLASS
Elke expert was ooit een beginner.
In deze workshop leren we je de kneepjes van het vak met gerechten waar je je vingers bij aflikt.
Specials:
May 28
A night to remember. Fresh cheesecake, figs, and pinot noir.
May 28
A night to remember. Fresh cheesecake, figs, and pinot noir.
EGGspander Workshop
Elke expert was ooit een beginner.
In deze workshop leren we je de kneepjes van het vak met gerechten waar je je vingers bij aflikt.